Vam javno predstavitev povzroča tremo, odpor v zadržke?

Če vam javno nastopanje povzroča, stres v fazi priprave in med izvedbo, je to znak, da je koristno nadgraditi znanje za javno nastopanje. Pridružite se praktičnemu treningu JAVNO NASTOPANJE IN PREZENTIRANJE. Naj postane vaš javni nastop rutina in užitek.

Trening Javno nastopanje in prezentiranje poteka v obliki kratke in intenzivne praktične delavnice. Vsak udeleženec ima možnost v varnem učnem okolju nova znanja in spoznanja takoj praktično preizkusiti v dveh ali treh kratkih javnih predstavitev.

Javno nastopanje je veščina, ki se je lahko nauči kdorkoli. Tudi vi.

 

Pišite nam - zahtevajte več informacij o treningu javnega nastopanja

 

Za več informacij lahko tudi pokličite na 051 362 153

Kdaj bo trening izveden?

 • V sredo 16. oktobra, med 11.00 in 16.00 uro.
 • Če vam ta termin ne ustreza, se lahko prijavite na naslednji termin: sreda 13. november med 11.00 in 16.00 uro.

Lokacija:  v Celju oz. v naši učilnici v Prožinski vasi 38a, Štore (9 km od Celja).

Kako poteka trening?

Trening poteka kot izkustvena delavnica, skozi katero postopoma praktično osvojite predvidene vsebine. Obilo časa je namenjenega praktičnim vajam, v katerih boste vadili, kako predstaviti svoje podjetje / organizacijo, prodajni produkt, svoje delovno področje, svoj hobi … Tematiko si boste lahko sami izbrali sami.

Zaradi praktičnega načina dela v skupino sprejmemo največ 8 udeležencev. Pohitite s prijavo.

Prijava

Pišite nam - zahtevajte več informacij o treningu javnega nastopanja

 

Za več informacij lahko pokličite tudi na 051 362 153

Kakšne koristi vam zagotavlja udeležba na treningu?

 • Praktično boste osvojili osnove javnega nastopanja.
 • Omejili in odpravili boste tremo pred javnim nastopanjem.
 • Vaše informativne ali prodajne predstavitve bodo postale za publiko bolj zanimive in prepričljive.
 • Dobili boste delovno gradivo, s katerim si boste lahko v prihodnje pomagali pri pripravi predstavitev.
 • Pričeli boste uživati ​​v javnem predstavljanju.

Udeležba je še posebej primerna:

 • za vodje,
 • za podjetnike,
 • za člane projektnih timov,
 • za učitelje in predavatelje,
 • za trenerje, mentorje v coache,
 • za moderatorje sestankov in diskusij,
 • za prodajnike, ki izvajajo prodajne predstavitve,
 • za direktorje in predsednike uprav, ki nagovarjajo zaposlene ali poslovne partnerje.

Kaj je namen treninga?

To izobraževanje je namenjeno izboljšanju vaše prepričljivosti, da uskladite besedno in nebesno govorico, da odpravite omejitve v zvezi s javnim nastopanjem, da osvojite osnove učinkovite vizualizacije in da vaš javni nastop izvedete strukturirano, všečno, zanimivo in prepričljivo.

Cena / investicija v novo znanje

Investicija v trening znaša 109 EUR. Ker nisem zavezanec za DDV je to končna cena.

Za člane društva za operativno odličnost, študente in brezposelne osebe priznavam 20% popust.

Način plačila

Po prijavi vam pošiljamo predračun, ki ga poravnate najkasneje dva dni pred izvedbo. Račun vam bomo izstavili najkasneje v 8 dneh po prejemu prijave na naš račun.

Pri odjavah, ki nam jih posredujete najkasneje 72 ur pred izvedbo (tri dni) vrnemo vplačano kotizacijo. Za odjave, ki so nam sporočene vsaj 16 ur pred izvedbo, priznavamo dobropis, ki ga lahko izkoristite za naše druge izobraževalno – storitvene programe. Dobropis je treba izkoristiti v roku 6 mesecev od dneva nakazila. V kolikor nam morebitna odjava oz. neudeležba ni sporočena v skladu s temi določili, kotizacije ne vrnemo.

Datum izvedbe in urnik:

Celje / Prožinska vas:   sreda 16. oktober med 11.00 in 16.00 uro.

Prijava na izobraževanje

Ob prijavi navedite:

Ime in priimek:
E-naslov:
GSM številka:

Če je plačnik izobraževanja podjetje, napišite še naziv podjetja in davčno številko.

Pišite nam - zahtevajte več informacij o treningu javnega predstavljanja

 

Za več informacij lahko pokličete tudi na  051 362 153

Lokacija izvedbe: 

Celje / Prožinska vas 38a, v učilnici VODJA.SI. Po prijavi vam bomo poslali opis, kako pridete do nas.

Izvajalec

Trening izvajam Marjan Račnik, poslovni trener in poslovni trener. Pri izvedbi treningu je bila uporabljena metodologija izkustvenega učenja po načelih nevrolingvističnega programiranja (NLP).

100% garancija

Dajem 100% garancijo na zadovoljstvo. V kolikor bi bili po prvih dveh urah treninga mnenj, da vam vsebina treninga v načinu dela ne ustrezata, lahko zapustite trening, jaz pa vam bom brez vprašanj vrnil vplačano prijavo. Prepričan sem, da je tako prav in pošteno.

Prijava

Pišite nam - zahtevajte več informacij o treningu javnega predstavljanja

 

Za več informacij lahko tudi pokličete na  051 362 153

 

Mnenja udeležencev

Udeležba na treningu javnega predstavljanja pri Marjanu Račniku, ki temelji na pridobivanju realnih praktičnih izkušenj, me je navdušila. Posebej mi je bilo všeč, da smo delali praktične vaje in da nas je Marjan spodbudil, da smo za izvedbo predstavitve uporabljali realne primere iz svojega poslovnega ali osebnega življenja. Ker sem na treningu večkrat nastopila pred skupino, sem pridobila pomembne in koristne izkušnje. Ugotovila sem, da le vaja dela mojstra, da je kanček treme koristen in da s praktično vadbo postaja trema vse manjša in krajša. Poleg izkušnje javnega nastopanja sedaj bolje razumem tudi koncept, kako se naj  pripravim na javni nastop, da sem lahko že od začetka bolj zanimiva za poslušalce.

Saša Čerčnik ,  direktorica S5 projekt doo, Žalec, – prodaja in vgradnja malih bioloških čistilnih naprav znamke OXYFIX  www.s5projekt.si/


Pri Marjanu Račniku iz podjetja VODJA.SI sem se udeležil delavnice  Javno nastopanje in prezentiranje, ki mi je bilo zelo všeč. Najbolj zanimivo mi je bilo, kako enostavno je mogoče hitro odpraviti napake pri “telesni govorici”, kako izboljšati svoj govor, od tona glasu do hitrosti govora in nenazadnje, kako strukturirano podajati vsebine oz. informacije. Pridobljena nova spoznanja s tega izobraževanja so mi zelo pomagala da sem lahko svoje prodajne predstavitve precej izboljšal. Priporočam!

Sašo Bombek,  vodja marketinga in prodaje Jamada Asistent doo, Maribor, poslovno-informacijske rešitve, programska oprema za vodenje poslovanja DataLab Pantheon ™,   www.jamada.si


Moje mnenje o treningu javnega nastopanja pri VODJA.SI, Marjan Račnik sp 

Zadnjih 10 let pogosto javno nastopam v različnih oddajah na TV. Redno prirejam in vodim predavanja o zdravem načinu življenja.  Vodim promocijske treninge in fizične dejavnosti za podjetja in šole. Skozi vsa izobraževanja na svojem strokovnem področju sem se naučil nekaj zelo pomembnega – da nekaj delaš vrsto let, še ne pomeni, da to delaš že povsem dobro! Učenje novih veščin in pridobivanje novih znanj je ključnega pomena za uspeh in k temu spada  tudi učenje javnega nastopanja. 

Prvi vtis je tisti, ki šteje največ in prav za tega sem pridobil nova znanja na treningu javnega nastopanja, ki sem se ga udeležil pri Marjanu Račniku. Udeležil sem se treninga, ki je potekal v Mariboru in osvojil potrebne veščine, da sedaj že od vsega začetka predavanja nastopam bolj učinkovito, samozavestno in strukturirano. Priporočam.

Aleš Potrč,  lastnik fitnesa v osebnem fitnes trenerju v  FIT tovarni Maribor  www.fittovarna.com/ 


 

Pišite nam - zahtevajte več informacij o treningu javnega predstavljanja

 

Za več informacij lahko tudi pokličete na  051 362 153