O trenerju - Marjan Račnik

8

Marjan Račnik

Marjan Račnik, rojen leta 1964, trener nevrolingvističnega programiranja (NLP) živi v Prožinski vasi pri Štorah, je podjetnik in vodi različne treninge in učne delavnice. Od standardnih treningov nevrolingvističnega programiranja (NLP), treningov prodaje, komunikacije, javnega nastopanja, timskega dela (teambuilding programi) do treningov vodstvenih veščin, za katere se je še posebej specializiral.

Za opis kliknite - spoznajte Marjana

 

Darija Račnik

Darija Račnik, rojena leta 1963, trenerka NLP, NLP Master coach, sistemski coach,bowenova terapevtka in moderatorka organizacijskih sistemskih postavitev po Jan Jacob Stammu ter Bertu Hellingerju. Živi v Prožinski vasi pri Štorah. Specilaizirana je za izvedbo osebnih in poslovnih coachingov ter za izvedbo strokovnih ter sistemskih teambuildingov.  

Za opis kliknite - spoznajte Darijo

 

Gaber Marolt

Gaber Marolt, rojen leta 1976, trener NLP po standardih INLPTA. Je diplomirani ekonomist z Executive MBA poslovne šole Cortugli. Ima več kot 20 let izkušenj z vodenjem kreativnih timov. 

Za opis kliknite - spoznajte Gabra

 OBVESTILO: Spletna stran vodja.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Spletno stran uporabljajte le, če  se s tem soglašate.

Hitri kontakt


telefonmarjan@vodja.net

GSM O51 362 153 Telefon O3 573 82 90

Brezplačno poglavje knjige POSTANI NAJBOLJŠI VODJA


Kliknite na spodnji zeleni gumb za brezplačno poglavje knjige, ki ga naložite neposredno s spletne strani.