O nas - kdo smo?

21

Gaber Marolt

 

 

 

 

 

 

 

Sem TRENER nevrolingvističnega programiranja z mednarodnim certifikatom INLPTA in Mojster praktik, mentor, coach in poslovni svetovalec. Po izobrazbi sem univerzitetni diplomirani ekonomist z Executive MBA poslovne šole Cotrugli.

Nevrolingvistično programiranje uporabljam kot orodje za ustvarjanje novih priložnosti, za osebni razvoj sebe in drugih ter ohranjanje in vzpostavljanje ciljne naravnanosti podjetja in timov. Deloval sem tudi na področju humanitarnih dejavnosti, kjer sem skoraj deset let aktivno sodeloval pri domačih in mednarodnih aktivnostih Leo organizacij (del LIONS international), predsedoval Leo Europa Forumu in več drugim mednarodnim simpozijem s tega področja. Nedavno sem sodeloval tudi z mednarodno organizacijo Hope in Tomom Križnarjem.

Pravijo, da sem iskriv predavatelj, ki v svoja izvajanja vključuje praktične primere s svojih bogatih izkušenj z različnih področij. Svojo motivacijo prenašam na slušatelje, ki nova znanja lahko takoj preizkusijo v praksi v vsakodnevnem delovanju. Nagnjen sem k praktičnim rešitvam, vendar me veselijo tudi teoretične in abstraktne razprave.Zadnja leta se intenzivneje posvečam osebnemu razvoju, saj nove razmere na trgih zahtevajo od posameznikov vedno več kompetenc s področja t.i. mehkih ved in veščin.

Licenco trenerja nevrolingvističnega programiranja sem pridobil pri mednarodnem združenju INLPTA. Svoje znanje NLP sem gradil pri več trenerjih: Richardu Bandlerju, soustanovitelju NLP, Johnu La Vallu, pri Nadi Mulej, ene začetnic NLP izobraževanj pri nas in Mihu Bavcu, ki velja za enega najbolj karizmatičnih trenerjev, pa tudi Sabini Pečar, Marjanu Račniku in Aleksandru Šinigoju.

Svoj razvoj nadaljujem tako na področju akademskih izobraževanj kot na področju kompetenčnih treningov.
OBVESTILO: Spletna stran vodja.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Spletno stran uporabljajte le, če  se s tem soglašate.

Hitri kontakt


telefonmarjan@vodja.net

GSM O51 362 153 Telefon O3 573 82 90

Brezplačno poglavje knjige POSTANI NAJBOLJŠI VODJA


Kliknite na spodnji zeleni gumb za brezplačno poglavje knjige, ki ga naložite neposredno s spletne strani.