Knjiga o vodenju - Postani najboljši vodja

16

Knjiga o vodenju - POSTANI NAJBOLJŠI VODJA

 
Knjiga Postani najboljši vodja je ponovno na voljo v tiskani obliki.
 
Knjiga je tokrat izšla v mehki vezavi. 
 
Cena: 19,90 EUR. V primeru pošiljanja po pošti se vrednost računa poveča za 2,60 EUR in znaša končna cena za naročilo knjige 22,50 EUR.   
 
Če želite knjigo naročiti kliknite na marjan@vodja.net
 
OPOMBA: Za dostop do BREZPLAČNEGA prvega poglavja knjige sledite navodilom, ki so TUKAJ.
 
 
Nekaj mnenj o knjigi
 
Vseeno je, če ste vodja za 1000 ljudi, tri ljudi, ali vodite zgolj sebe, to knjigo je vredno prebrati iz dveh razlogov: prvič, ker je zelo prijetno berljiva in drugič, ker je polna uporabnih nasvetov, ki jih lahko takoj preizkusite v praksi. S knjigo POSTANI NAJBOLJŠI VODJA se naučite razumeti ljudi, jih motivirati in voditi tako, da postane vodenje užitek.
Smiljan Mori, motivacijski govornik in lastnik podjetja Agencija Mori, d.o.o.
 
To je knjiga, v kateri ob vsakem branju najdem nekaj novega in je mnogo več kot le dekoracija v moji pisarni.
Dejan Kaisersberger, vodja divizije Finance Unicredit banka d. d.
 
Le najboljšim vodjem uspeva navdušiti zaposlene za spremembe ter v delo vključiti tudi njihovo pamet in ne samo roke. Ta knjiga je pomemben prispevek na poti sprememb od klasičnega menedžerja do vodje v pravem pomenu besede.
Matej Hohnjec, podjetnik in direktor SIX Sigma Akademije
 
Ena redkih knjig, ki združuje znanje, prakso in izkušnje. Zelo uporaben pripomoček za osebe, ki so že vodje in tiste, ki želijo to postati. Priporočam jo vsem, ki so pripravljeni za spremembe v načinu razmišljanja. S potjo, začrtano v tej knjigi, boste zagotovo postali dober, uspešen in priljubljen vodja. Sedaj pa - veselo na delo, brez odlašanja!
Silvester Kmetič, podjetnik in direktor SK Company d.o.o.
 
Marjanova knjiga ni samo knjiga o vodenju. Je tudi knjiga o življenju in poslu nasploh. Ko jo boste brali, se zavedajte, da gre za pogovor s človekom, ki je začel kot proizvodni delavec, ki govori iz prakse in ki je obenem preštudiral toliko literature, da lahko z gotovostjo rečem, da gre za pogovor o vodenju s strokovnjakom in poznavalcem.
Mag. Aleš Lisac, podjetnik in direktor Lisac&Lisac d.o.o.
 

Naročite knjigo zdaj. Kliknite marjan@vodja.net in oddajte naročilo. 


 

Knjiga je prvič izšla leta 2010 in je odlično sprejeta pri vodjih na različnih vodstvenih pozicijah, od predsednikov uprav, direktorjev, vodij proizvodnje, vodij oddelkov... do ravnateljev šol ter vedoželjnih posameznikov.  

Cena tiskane knjige vključno z DDV (mehka vezava) je 19,90 EUR in jo lahko naročite na mail marjan@vodja.net ali pa pošljite SMS na 051 362 153 s tekstom NAROČAM KNJIGO. 

Stroški dostave po pošti znašajo 2,60 EUR. 

Skupna cena knjige z dostavo po pošti znaša 22,50 EUR

Z branjem knjige spoznate in se naučite:

  • kako motivirati sebe in sodelavce,
  • kaj so največje napake vodij in kako jih odpraviti,
  • kako postati sprejet, priljubljen in spoštovan vodja,
  • kako razviti ključne komunikacijske veščine za učinkovito vodenje,
  • kako upravljati s stresom in kako vplivati na svoje boljše psihofizično počutje,
  • kako ustvariti v delovni skupini ter timu sodelovanje in zaupanje,
  • kako delegirati naloge in kako postati zamenljivi vodja,
  • kako voditi in upravljati projektne time
  • in še mnogo več.

Splošne informacije o knjigi

Število strani: 232
Format knjige: 24 x 16 cm

Mehka vezava


Naročite knjigo zdaj. Kliknite marjan@vodja.net in oddajte naročilo. 


 Ste morda ljubitelj e- knjig? Knjigo lahko kupite ali si jo sposodite tudi v elektronski obliki na: www.spletnaknjiga.com/e-knjigarna/management-in-finance/postani-najboljsi-vodja

Kako je z nabavo ali izposojo e-knjige iz spletne knjigarne povprašajte na info@spletnaknjiga.com ali pokličite gospo Špelo na gsm: 040 474 044

 

BREZPLAČNO  Na svoj računalnik si lahko brezplačno prenesete prvo poglavje knjige in kazalo vseh vsebin. Za prenos sledite navodilom, ki so TUKAJ.

Za razmislek: Izkušnja je boljša kot informacije

Če se uvrščate med ljudi, ki nimate časa za branje in razmišljanje o tem, kako teoretične informacije prenesti v prakso, je verjetno bolj uporabno, če se udeležite praktičnega treninga s področja vodenja. Za vodenje je še posebej uporabno nevrolingvistično programiranje, ki se z mednarodno kratico imenuje NLP. Pridružite se našemu AKTUALNEMU treningu NLP Praktik.

V kolikor vam tudi to ne ustreza in želite obravnavati ter rešiti neki vaš trenutni problem ali izziv je za vas najbolj primeren coaching. 


Naročite knjigo zdaj. Kliknite marjan@vodja.net in oddajte naročilo.  


 

P.S. Če želite dostopiti do brezplačnega prvega poglavja knjige POSTANI NAJBOLJŠI VODJA in si ga prenesti na svoj računalnik, sledite navodilom , ki so TUKAJ

P.P.S. Julija 2016 sem oblikoval tudi brezplačno e-knjigo Kako velikost čevljev vpliva na karierni uspeh? ki jo lahko prebirate brezplačno TUKAJ   

 

Vir za fotografijo: https://pixabay.com 

 

 OBVESTILO: Spletna stran vodja.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Spletno stran uporabljajte le, če  se s tem soglašate.

Hitri kontakt


telefonmarjan@vodja.net

GSM O51 362 153 Telefon O3 573 82 90

Brezplačno poglavje knjige POSTANI NAJBOLJŠI VODJA


Kliknite na spodnji zeleni gumb za brezplačno poglavje knjige, ki ga naložite neposredno s spletne strani.