Odprta izobraževanja

55

Javno nastopanje in prezentiranje

Kdaj?  V sredo 26. septembra v Celju 
 
Trema, odpor in zadržki v zvezi z javnim nastopanjem, stres v fazi priprave na nastop, nesigurnost o kvaliteti javnega nastopanja... so znaki, da je potrebno osvojiti znanja o javnem nastopanju. Pridružite se praktičnemu treningu JAVNEGA NASTOPANJA IN PREZENTIRANJA. Naj postane vaše javno nastopanje rutina in užitek.
 
Trening javnega nastopanja poteka v obliki kratke in intenzivne praktične delavnice, kjer lahko vsak udeleženec v varnem učnem okolju nova znanja in spoznanja tudi praktično preizkusi v obliki dveh ali treh kratkih javnih nastopov. 
 
Za več informacij ali prijavo pokličite O51 362 153 ali pišite na marjan@vodja.net 
 
Trening bo izveden
 • v sredo 26. septembra med 11.00 in 16.00 uro. 
 • če vam ta termin ne ustreza se lahko že sedaj prijavite na naslednji termin: sreda 24. oktobra med 11.00 in 16.00 uro. 
 
Lokacija: v Celju oz. v naši učilnici Prožinski vasi (9 km iz Celja).
 

Kako poteka trening?

Trening poteka kot izkustvena delavnica skozi katero postopoma osvojite predvidene vsebine. Obilo časa je namenjenega  praktičnim vajam, v katerih boste vadili, kako predstaviti svoje podjetje/organizacijo, prodajni produkt, svoje delovno področje, svoj hobi... Tematiko si boste prosto izbrali sami.

Zaradi praktičnega načina dela v skupino sprejmemo maksimalno do 8 udeležencev. Pohitite s prijavo.

 


Prijava

Prijavite se na marjan@vodja.net ali pokličite 051 362 153.  

Kakšne koristi vam zagotavlja udeležba na treningu?

 • Praktično boste osvojili osnove javnega nastopanja.
 • Omejili ter odpravili boste tremo pred javnim nastopanjem.
 • Vaše informativne ali prodajne prezentacije bodo postale za publiko bolj zanimive in prepričljive.
 • Dobili boste delovno gradivo s katerim si boste lahko v bodoče pomagali pri pripravi  prezentacij.
 • Pričeli boste uživati v javnem nastopanju.

Udeležba je še posebej primerna:

 • za vodje,
 • za podjetnike,
 • za člane projektnih timov,
 • za učitelje in predavatelje,
 • za trenerje, mentorje in coache,
 • za moderatorje sestankov in diskusij,
 • za prodajnike, ki izvajajo prodajne predstavitve,
 • za direktorje in predsednike uprav, ki nagovarjajo zaposlene ali poslovne partnerje.

Kaj je namen treninga?

Trening je namenjen temu, da izboljšate svojo prepričljivost, da uskladite verbalno in neverbalno govorico, da se otresete omejitev v zvezi z javnim nastopanjem, da osvojite osnove učinkovite vizualizacije in da se naučite pripraviti strukturirano, všečno, zanimivo in prepričljivo prezentacijo.

Cena / investicija v novo znanje

Cena: 109 EUR + DDV 

Za člane društva za operativno odličnost, študente in brezposelne osebe priznavam 20% popust. 

Način plačila

Po prijavi vam pošljemo predračun, ki ga poravnate najkasneje dva dni pred izvedbo. Račun vam izstavimo najkasneje v 8 dneh po prejetju kotizacije na naš račun.    


Pri odjavah, ki so nam posredovane najkasneje 72 ur pred izvedbo (tri dni) vrnemo vplačano kotizacijo. Za odjave, ki so nam sporočene vsaj 16 ur pred izvedbo, priznavamo dobropis, ki se lahko izkoristi za naše druge izobraževalno - storitvene programe. Dobropis je potrebno izkoristiti v roku 6 mesecev od dneva nakazila. V kolikor nam morebitna odjava oz. neudeležba ni sporočena v skladu s temi določili, kotizacije ne vračamo.


Datum izvedbe in urnik:

Celje/Prožinska vas:  sredo 26. septembra med 11.00 in 16.00 uro.  

Prijava na izobraževanje

 
Ob prijavi navedite:
Ime in priimek:
E-naslov:
GSM številko:
Če je plačnik izobraževanja podjetje zapišite še naziv podjetja in davčno številko.
 
Za prijavo pišite na marjan@vodja.net ali pokličite O51 362 153.
 

Lokacija izvedbe: 


Celje/Prožinska vas 38a, v učilnici VODJA.SI. Po prijavi vam bomo poslali opis, kako pridete do nas.

Izvajalec

Trening izvaja Marjan Račnik, poslovni trener in poslovni coach. Pri treningu je uporabljena metodologija izkustvenega učenja po principih nevrolingvističnega programiranja (NLP).

100% garancija

Dajemo 100 % garancijo na zadovoljstvo. V kolikor bi bili po prvih dveh urah treninga mnenja, da vam vsebina treninga in način dela ne ustrezata, lahko zapustite trening, mi pa vam bomo brez vprašanj vrnili vplačano kotizacijo. Prepričani smo, da je tako prav in pošteno.

Prijava

Pišite na marjan@vodja.net ali pokličite O51 362 153.


Mnenja udeležencev


Udeležba na treningu javnega nastopanja pri Marjanu Račniku, ki temelji na pridobivanju realnih praktičnih izkušenj, me je navdušila. Še posebej mi je bilo všeč, da smo delali praktične vaje in da nas je Marjan spodbujal, da smo za vadbo nastopanja uporabljali realne primere iz svojega poslovnega ali osebnega življenja. Ker sem na treningu večkrat nastopila pred skupino sem pridobila pomembne in koristne izkušnje. Ugotovila sem, da trema ne zbledi kar takoj, a le vaja dela mojstra in iz nastopa v nastop postaja trema vse manjša in krajša. Poleg izkušnje javnega nastopanja mi zelo koristi tudi razumevanje koncepta, kako se pripraviti na javni nastop, da sem že takoj od začetka bolj zanimiva za poslušalce.  

Saša Čerčnik, direktorica S5 projekt d.o.o., Žalec,  - prodaja in vgradnja malih bioloških čistilnih naprav znamke OXYFIX www.s5projekt.si/
 

Pri Marjanu Račniku iz podjetja VODJA.SI sem se udeležil delavnice Javno nastopanje in prezentiranje, ki je bila izvedena v 2 delih. Najbolj zanimivo je bilo spoznati kako preprosto je možno hitro odpraviti napake pri ''telesni govorici'', kako lahko izboljšamo svoj govor, od tona glasu do hitrosti govora, in ne-nazadnje kako strukturirano podajati  vsebine oz. informacije. Pridobljena praktična znanja so mi pomagala, da sem pri svojih prodajnih prezentacijah nadgradil kakovost izvedbe. Priporočam!

 
Sašo Bombek, vodja marketinga in prodaje Jamada Asistent d.o.o., Maribor, poslovno-informacijske rešitve, programska oprema za vodenje poslovanja DataLab Pantheon™,  www.jamada.si

Moje mnenje o treningu javnega nastopanja pri VODJA.SI, Marjan Račnik s.p.
 
Zadnjih 10 let javno nastopam v različnih oddajah na TV, prirejam in vodim predavanja o zdravem načinu življenja in vodim promocijske treninge in fizične aktivnosti za podjetja in šole. Skozi vsa izobraževanja na svojem področju sem se naučil nekaj zelo pomembnega - to da nekaj delaš vrsto let, še ne pomeni, da to delaš dovolj dobro! Učenje novih veščin in pridobivanje novih znanj je ključnega pomena za uspeh in k temu spada tudi učenje javnega nastopanja.
Prvi vtis je tisti, ki šteje največ in prav za tega sem pridobil nova znanja na treningu javnega nastopanja, ki sem se ga udeležil pri Marjanu Račniku. Udeležil sem se treninga, ki je potekal v Mariboru in osvojil potrebne veščine, da sedaj že od vsega začetka predavanja nastopam bolj učinkovito, samozavestno in strukturirano. Priporočam. 

Aleš Potrč, lastnik fitnesa in osebni fitnes trener v FIT tovarna Maribor www.fittovarna.com/

 

 OBVESTILO: Spletna stran vodja.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Spletno stran uporabljajte le, če  se s tem soglašate.

Hitri kontakt


telefonmarjan@vodja.net

GSM O51 362 153 Telefon O3 573 82 90

Brezplačno poglavje knjige POSTANI NAJBOLJŠI VODJA


Kliknite na spodnji zeleni gumb za brezplačno poglavje knjige, ki ga naložite neposredno s spletne strani.