Akademija vodenja je izobraževalni program, kjer se vodje naučijo, kako si izgraditi suvereno identiteto vodje ter kako postati v tej vlogi spoštovan, cenjen in učinkovit. Vodje se naučijo, kako učinkovito komunicirati in vplivati na ljudi, kako jih motivirati, kako uvajati potrebne spremembe, kako upravljati s konflikti, kako upravljati s časom ter stresnimi situacijami in kako dosegati cilje.

Ti izobraževalni programi za vodje potekajo v obliki odprtih izobraževanj v moji učilnici v bližini Celja ali na drugih lokacijah, interna izobraževanja za podjetja pa v vašem podjetju, v vašem kraju ali na kakšni drugi izbrani lokaciji po vaši želji.

Udeležba na izobraževanjih je primerna tako za vodje, ki opravljajo to vlogo že dlje časa, kot tudi za osebe, katerim namenjate to vlogo v prihodnosti.

Izvajalec treninga

Treninge vodenja izvajam Marjan Račnik, NLP trener, poslovni trener, sistemski coach in avtor knjig Postani najboljši vodja (2010) in Postani vodja sprememb (2019). Moja izobraževanja potekajo v sproščenem učnem vzdušju ter z obilico praktično izkustvenih vaj.

Z udeleženci vzpostavljam pristen osebni odnos. Vsak udeleženec je zame OSEBA z veliko začetnico. Imam znanje, kako ljudi narediti boljše v vseh ozirih. Ko delam z vašimi ljudmi in vašim sistemom gledam celoto in se zavedam ter razumem, da ni vsaka rešitev dobra za vaš sistem, kot celoto. Rešitve morajo biti primerne za celoten sistem.

Moj način dela temelji na tem, da vse, ali večino rešitev najdete sami s svojo ekipo. Ne glede, kakšne težave se vam dogajajo, vi razumete svojo dejavnost in svoj posel. Če imate problem, ki ga še niste razrešili, je razlog v tem, da se ga morda ne lotevate tam, kjer nastaja – pri vzrokih. Sem podpora, da pričnete probleme reševati tam, kjer znotraj vašega sistema nastajajo.

Z dejavnostjo poslovnih treningov, poslovnih coachingov, team buildingov in standardnih treningov NLP sem na trgu prisoten od januarja 2007.

Povežite vaše vodje v odlično delujočo ekipo in jim omogočite, da osvojijo sodobna znanja s področja dela z ljudmi, vodenja procesov ter razvoja lastnih talentov in potencialov. Rezultati vsake delovne ekipe so sorazmerni s kompetentnostjo vodje na več področjih: od strokovne usposobljenosti, razvitih veščin upravljanja z lastnimi čustvenimi stanji, organizacijskih veščin , socialnih veščin, do komunikacijsko – retoričnih veščin. Bolj kot je vodja kompetenten, boljše rezultate je sposobna ustvariti celotna njegova ekipa.

Ali razmišljate o udeležbi na treningu, ali učni delavnici, izven podjetja/organizacije, kjer bi osvojili uporabne veščine za delo z ljudmi? Tukaj je na voljo nekaj dobrih predlogov in možnosti.

Kliknite gumb za opis in preberite opis ter povabilo za udeležbo na dveh 24 urnih delavnicah – šolah vodenja, ter nekaj enodnevnih predavanjih: Suvereno in prepričljivo  vodenje, Motivacija zaposlenih, Reševanje problemov… Ti programi, ki se jih lahko udeleži kdorkoli kot posameznik, potekajo v obliki »odprtih izobraževanj« v moji učilnici v Prožinski vasi pri Štorah, ki je 9 km oddaljena od Celja.

Namen in cilj teh programov je, da osvojite praktično uporabna znanja za uspešno in učinkovito delo z ljudmi in vodenje.

Izpolnite spodnji obrazec in na vaš elektronski naslov boste prejeli brezplačno prvo poglavje knjige Postani najboljši vodja.

Akademija vodenja
Akademija vodenja
Akademija vodenja

Naložbo izdelavo spletne strani sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje je bilo pridobljeno preko vavčerja za digitalni mrketing.