Kariera in osebna rast sta neločljivo povezana dejavnika, ki ju je v današnjem času vredno vzeti zelo resno, saj nam določata naš uspeh v smislu, kolikšni so naši dohodki in kako uspešno svoj čas, znanje in talente prodajamo na trgu delovne sile ali pa v primeru, da ste podjetnik, končnim kupcem. Konec koncev to ne pomeni, da bi morali zaslužiti več denarja temveč, da količino denarja, ki ga potrebujete za svojo eksistenco, zaslužite v čim krajšem možnem času, preostali čas pa namenite stvarem, ki vam osebno predstavljajo visoko vrednost na lestvici osebnih prioritet. Najsi gre za družino, hobije, potovanja, rekreacijo, druženje z dragimi osebami…, vse to so stvari zaradi katerih je vaše življenje najbolj smiselno ter uravnoteženo.

Če želite preseči katero od ovir, ki vam onemogoča doseganje najvišjih možnih rezultatov, za katere imate znanje, talente in kompetence, jih morate najprej prepoznati. Šele ko prepoznate lastne zavore in vzorce delovanja, kjer izgubljate čas, energijo in posledično tudi denar, se lahko s temi omejitvami soočite ter jih preoblikujete v nekaj, kar vas bo podpiralo v vaši prihodnosti.

 • Strahovi in omejujoča prepričanja v zvezi s sposobnostmi.
 • Strahovi in omejujoča prepričanja v zvezi s tem, kaj si zaslužimo in česa smo vredni.
 • Strahovi in omejujoča prepričanja, koliko je lahko neko delo ovrednoteno in kaj sploh je »delo«.
 • Strahovi in omejujoča prepričanja, da bi po osebnostni spremembi izgubili prijatelje.
 • Odsotnost socialnih veščin s katerimi si verbalno in neverbalno v družbi izboljšujemo vpliv ter status; mišljen je primanjkljaj na področju komunikacijskih veščin, veščin javnega nastopanja in retorike, pogajalskih veščin…
 • Strah pred tem, da bi si priznali, da imamo zadržke in notranje strahove, ker bi lahko izpadlo, da smo »čudni« in je z nami nekaj narobe.
 • Nerazvite veščine za uporabo vseh svojih notranjih virov, kjer znamo poleg uma in razuma v vsakdanjih situacijah aktivirati svoj kreativni um in »poslušati« intuicijo – šesti čut.
 • Zaradi odpora do učenja in osebnostnih sprememb (v ozadju tega je prepričanje, da sta učenje in spreminjane težka) se ljudje poslužujemo starih rutin in vzorcev vedenja, ki nam ne ustvarjajo več vrednosti in v njih zapravljamo čas in energijo. Temu stanju, kjer je prisotno še dokaj znosno neudobje nekateri rečejo »cona udobja« čeprav je to v resnici »cona znanega neudobja«, ki je manj boleče kot pa je misel in predstava v zvezi s spremembo, ki bi jo bilo koristno storiti.

Vas zanima transformacijski program za karierni in osebni razvoj?

Pokličite na 051 362 153 ali kliknite spodnji gumb…

Osebna rast, za katero lahko uporabimo tudi izraz »osebni razvoj«, pomeni prerasti neke omejitve in zadržke, ki smo jih v zvezi s sabo in svojimi sposobnostmi razvili v preteklosti. Mnogi ljudje v dobi odraslosti v sebi še vedno nosimo izkušnje o svetu, ki smo si jih ustvarili v najzgodnejših letih življenja ker so dobesedno zapisane ne samo v našem spominu v možganih temveč v telesnih celicah in v telesnem živčnem sistemu. Da bi lahko šli naprej v življenje z novimi in drugačnimi izkušnjami o lastni realnosti, sposobnostih ter možnostih, te otroške izkušnje s hvaležnostjo in spoštljivostjo preoblikujemo v nekaj kar nas lahko podpira v današnji realnosti.

Ta delavnica traja cel dan in jo izvajam v vikend varianti ob nedeljah ali sobotah in traja od 9.00 – 18.00 ure. Vmes je 90 minutni odmor za kosilo ali malico, ki si ga organizirate samostojno oz. v lastni režiji. Kosilo/malico si lahko prinesete s sabo ali pa se odpravite v dve restavraciji/piceriji, ki sta od naše učilnice oddaljeni 3,5 km. V kolikor do 18.00 ure ne uspemo zaključiti vseh predvidenih procesov transformacije, se delavnica lahko podaljša za dve uri, do 20 ure.

OPOMBA: Zaradi praktičnega načina dela v skupino sprejmemo maksimalno do 10 udeležencev.

Trening izvajava Marjan in Darija Račnik, oba poslovna trenerja in poslovna coacha.

Pri treningu je uporabljena metodologija izkustvenega učenja po principih nevrolingvističnega programiranja (NLP) ter organizacijskih sistemskih postavitev (Postavitev družine).

Zahtevajte več informacij o programu kariernega in osebnega razvoja

Pokličite na 051 362 153 ali kliknite spodnji gumb…

Cena

Cena / investicija v novo znanje

Investicija v ta transformacijski program za Karierni in osebni razvoj znaša 157 EUR. Ker nisem zavezanec za DDV je to končna cena.

Datum in lokacija

Datum izvedbe:

sreda XX januar med 11.00 in 16.00 uro.

Lokacija izvedbe:

Celje oz. v naši učilnici VODJA.SI v Prožinski vasi 38a, Štore (9 km od Celja).

Po prijavi vam bomo poslali opis, kako pridete do nas.

Prijava

Ob prijavi navedite: 

 • Ime in priimek
 • Naslov in pošta
 • E-naslov
 • GSM številka

Za več informacij lahko pokličete tudi na  051 362 153.

OPOMBA: Zaradi praktičnega načina dela v skupino sprejmemo maksimalno do 10 udeležencev.

Mnenja naših naročnikov

Mnenja so v pripravi.

Vas zanima v zvezi z izobraževanji še kaj več?

Izpolnite spodnji obrazec in na vaš elektronski naslov boste prejeli brezplačno prvo poglavje knjige Postani najboljši vodja.

Kariera in osebna rast
Kariera in osebna rast
Kariera in osebna rast

Naložbo izdelavo spletne strani sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje je bilo pridobljeno preko vavčerja za digitalni mrketing.