Mnenja o treningu NLP Praktik

S pomočjo NLP- ja, ki mi je pomagal odkriti notranje vire, sem postala mirnejša, radovednejša, predvsem pa pogumnejša. Zdaj se lahko odločam za stvari, za katere sem bila nekoč prepričana, da so zame nedosegljive. Seveda pa to ne bi bilo mogoče brez Marjana, ki ima izredno sposobnost ne ravno hitro dojemljive stvari, razložiti na povsem enostaven in logičen način, s polno zanimivih primerov, optimizma in kreativnosti. Toplo priporočam vsem, ki resnično želijo nekaj narediti zase.

Več
Darja Prevoršek
vodja v CRI Celje

O stvareh, katere me navdušujejo, so mi všeč ali v njih  kakorkoli pozitivno vidim spremembo, zelo rada spregovorim. Vse to sem od NLP pričakovala in dobila, spoznala pa veliko, veliko več.

NLP je način življenja in ga priporočam vsem. Prav vsem. In zakaj? Ali znate razumeti sebe in druge? Se znate postaviti zase? Imate probleme oz. izzive? Imate cilje, ki se vam zdijo težko dosegljivi? Vse to je del nas in vse to lahko postane zgodovina. Vendar samo z našo željo.

Si želite postaviti prave in realne cilje, doseči boljše  rezultate, se počutiti dobro ali odlično, izključiti iz svojega življenja izgorelost in stres?

Kdor hoče nekaj narediti, najde pot. In prava pot sta Darija in Marjan. Ko spoznaš  njiju, daš vsakemu dnevu možnost, da postane najboljši. Sta učitelja, mentorja, svetovalca za NLP tehnike… Sedaj sta mi vzornika. Razumeta vse, popolnoma vse, kar se lahko zgodi človeku: jezo, strah, žalost, skrb, tudi solze jima niso tuje. Podajanje informacij ni šolsko, ni klopi, ni redovalnic; to je  druženje v leseni hiški, v domačem okolju s kaminom. To učenje je drugačno in želene spremembe so se mi dogajale povsem spontano. Takšno je bilo naše druženje od septembra do februarja. To je bil čas, v katerem sem največ naredila zase. Prosti čas in investicija sta najboljši, če jih vložiš vase. Ni mi žal ničesar. Bolje razumem sebe in tudi druge. Še bolj pa sem vesela, da so spremembe opazili tudi drugi, potrditev teh sprememb pa dokazujem z pridobljenim certifikatom.

Ta čas sem preživela z pozitivnimi ljudmi in pozitivnimi stvarmi, zato sem vsakemu posebej iskreno hvaležna.

Več
Edita Pulko
zaposlena v klicnem centru, Miklavž na Dravskem polju

Meni je bil NLP izjemno dober tečaj, kjer sem odkrila marsikaj o sebi, spoznala kako je bolje komunicirati, razrešiti težave, s katerimi se soočam in rešiti kakšne osnovne težave svojih bližnjih in ljudi, ki me prosijo za pomoč.

NLP priporočam vsem svojim znancem, saj je super orodje za boljše življenje in komuniciranje.

Več
Petra Kmetec
Društvo za zdravo življenje, Petrin pilates

Na NLP –ju sem spoznala veliko več koristnih stvari, kot sem pričakovala. Znanja mi bodo koristila na vseh področjih življenja. Postala sem samozavestnejša, bolj prepričana vase, izboljšala sem svoje komunikacijske sposobnosti in še veliko več. Priporočam vsem, ki si želijo v življenju postaviti jasnejše cilje.

Več
Monika Javornik
profesorica slovenskega jezika, OŠ Šmarje pri Jelšah

Z udeležbo na izobraževanju NLP Praktik sem spoznal veliko tehnik, ki mi pomagajo tako na zasebnem kot službenem področju. Izboljšal sem komunikacijo, sprejemanje odločitev, razumevanje bližnjih oz. z ljudmi s katerimi sem pogosto v stiku.

Veliko sem pridobil in priporočam !

Več
Janez Jug
vodja proizvodnje v Beni tehing d.o.o., Štore

NLP uporabljam v komunikaciji z najbližjimi in ostalo okolico, za odzive v različnih situacijah, v podporo lastnemu delovanju, za pomoč najbližjim… Prepoznavam veliko uporabnost v poslovnem svetu, kjer je učinkovita komunikacija z okoljem ključna za uspeh. Npr. smart cilji, prepoznavanje in spreminjanje strategij, ustvarjanje dobrega stika, uporaba zaznavnih  položajev,  zaznavni  kanali  in  procesne  besede,  kalibriranje, meta jezik…

Več
Vesna Jurjec Žvikart

Po zaključku treninga NLP Praktik prepoznavam, da sem dobil veliko več znanj, kot sem pričakoval in v veliki meri bom ta znanja uporabljal pri vsakdanji  komunikaciji v službi  in v prostem  času.

Več
Tomaž Žvikart
vodja proizvodnje, Duler d.o.o. ,Slovenj Gradec

Izkušnja v zvezi z udeležbo na treningu NLP je bistveno spremenila način kako dojemam sebe in druge. Imam več razumevanja na obeh področjih. Preden sem se priključila, sem se pogosto obravnavala zelo kritično in se obtoževala za nekaj, kar sem sama ocenila kot slabo izvedeno. Od drugih sem imela velika pričakovanja, ki se pogosto niso uresničila. Zavedam se, da imam ogromno možnosti za napredek, ampak moje življenje je kljub temu veliko prijetneje. Čestitke Gabru Maroltu in Marjanu Račniku, ki sta lep tandem. Imeti dva predavatelja z različnimi stili pripomore k dinamiki. Iskreno se zahvaljujem tudi Darji Račnik za vključevanje in podporo. Izobraževanje bi priporočila v prvi vrsti vsem drastičnim samokritikom.

Več
Marjetka Uršič
svetovalka za poklicni in karierni razvoj, Podčetrtek

Izpolnite spodnji obrazec in na vaš elektronski naslov boste prejeli brezplačno prvo poglavje knjige Postani najboljši vodja.

Mnenja o treningu NLP Praktik
Mnenja o treningu NLP Praktik
Mnenja o treningu NLP Praktik

Naložbo izdelavo spletne strani sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje je bilo pridobljeno preko vavčerja za digitalni mrketing.